Udhëzim i përbashkët Nr.16,datë26.07.2023, “Për organizimin dhe zhvillimin e sesionit të dytë të Provimeve të Maturës Shtetërore 2023 dhe Maturës Shtetërore Profesionale 2023”.

by Admin Zvap
153 views

udhezim-nr.-16-date-26.7.2023-sesioni-i-dyte-MSH

Related Posts