NJOFTIM PËR RREGJISTRIMET PËR VITIN SHKOLLOR 2022-2023

by Admin Zvap
94 views

NJOFTIM!

 

dashur prindër dhe nxënës!

Regjistrimet për vitin shkollor 2022-2023 do rihapen sërish periudhën 15.08.2022deri datën 25.08.2022 dhe sistemi e-albania do jetë aktiv përgjatë kësajperiudhe. Ju mirëpresim shkollat tona!

Related Posts