Njoftim “Mësues për Shqipërinë”

by Admin Zvap
423 views

Të gjithë kandidatët e portalit “Mësues për Shqipërinë” 2023-2024, të cilët do të hyjnë në testim të paraqiten në Qendrën e Shërbimeve Arsimore me kartën e identitetit dhe një fotokopje të saj.

Suksese!

Related Posts