NJOFTIM SHTOJCA 3

by Admin Zvap
180 views
Ditën e shtunë, datë 16.07.2022 dhe ditën e diel, datë 17.07.2022 Zyra Vendore Arsimore Vlorë-Himarë do të jetë e hapur nga ora 9:00 – 14:00 për të kryer shpërndarjen e shtojcës 3.
Faleminderit!

Related Posts